Αρχική » Λίγα λόγια για εμάς…

Λίγα λόγια για εμάς…
Η επιχείρηση Καλός ιδρύθηκε το 1963 από τον Δημήτριο Καλό στην πόλη του Κιάτου. Το ξεκίνημά μας έγινε στην οδό Σικυώνος και το 1978 μεταφερθήκαμε επί της Κλεισθένους 30. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, αφού τη δυναμική πορεία συνέχισε η νεότερη γενιά…
Το 1996, η Αργυρώ Καλού, με σπουδές στη Διοίκηση επιχειρήσεων / Λογιστική, και ένα χρόνο αργότερα (1997) η Ελευθερία Καλού, με σπουδές στα Οικονομικά, επιστρέφουν στο Κιάτο και αναλαμβάνουν πλήρως την επιχείρηση. Το κατάστημα μετονομάστηκε σε BEAUTY CENTER KALOS (1998) και αποτέλεσε αγαπημένο χώρο αισθητικής για πολλές γυναίκες. Το 2006 πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση στο χώρο μας και τον Δεκέμβριο του 2016 μεταφερθήκαμε σε χώρο 300 τ.μ. (Κλεισθένους 30, πρώην Τράπεζα Πειραιώς).
Στην πολυετή πορεία μας, οικοδομήσαμε, εκτός από σχέσεις εμπιστοσύνης και σχέσεις φιλίας με τους πελάτες, τους επαγγελματίες του χώρου και τους συνεργάτες – προμηθευτές μας. Γνωριστήκαμε καλύτερα και έτσι καταφέρνουμε έως και σήμερα να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο.
Στο κατάστημά μας φιλοξενούμε ειδικούς από το χώρο της ομορφιάς, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό τη πόλης μας να παρακολουθήσει ζωντανά tutorials των προϊόντων και των υπηρεσιών αισθητικής και μακιγιάζ .
Ενημερωνόμαστε σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και για νέα λανσαρίσματα, αλλά και σχετικά με όλες τις εξελίξεις στο χώρο της oμορφιάς και έτσι είμαστε σε θέση να σας να σας δώσουμε εξειδικευμένες συμβουλές για δοκιμασμένα beauty tips, ώστε να ζείτε μαζί μας καθημερινές εμπειρίες γεμάτες χρώματα, αρώματα και υφές!
Στο κατάστημά μας μπορεί κανείς να βρει προϊόντα:
Ομορφιάς και περιποίησης
Μακιγιάζ
Αρωματοποιίας
Τσάντες, Υποδήματα, Δερμάτινα είδη και είδη ταξιδίου
Είδη κομμωτηρίου
Είδη επώνυμης ένδυσης & αξεσουάρ για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί
Επώνυμα ρολόγια και κοσμήματα
Είδη θαλάσσης

Δεν χρειάζεται να το ονειρευτείτε, ενώ μπορείτε να το αποκτήσετε!!!
Συνεργαζόμαστε με τα κορυφαία Brands στο είδος τους!
Γρήγορη παράδοση προϊόντων με κάθε σας αγορά σε όλη την Ελλάδα!
 Τα καλύτερα καλλυντικά περιποίησης και ομορφιάς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!
  Κριτήριο μας η κάλυψη κάθε σας ανάγκης!